Ons team

We werken bij een klein advocatenkantoor in Den Haag, genaamd Versteegh Advocaten. Het bedrijf behandelt ook strafzaken.

Op deze website familylawyer-thehague.nl delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van het familierecht.

Wij behandelen uw familierechtelijke zaken met de grootste zorg en respect. Wij begrijpen dat uw zaak voor u van het grootste belang is. Het kan uw leven en dat van uw geliefden sterk beïnvloeden. Daarom is uw zaak ook voor ons van groot belang, vanaf het begin, totdat we uw doelen hebben bereikt.

Martine Wernsen
Martine WernsenAdvocaat

Martine begon haar carrière als strafrechtelijk verdedigingsadvocaat en stapte later over naar het familierecht. Ze behandelt nog steeds zaken met betrekking tot huiselijk geweld, waarbij ze handelt voor de verdachte of het slachtoffer. Martine kan u helpen met uw familierechtelijke zaken die u en uw familieleden betreffen. Zij zorgt ervoor dat uw echtscheiding efficiënt wordt afgehandeld, zonder onnodige gevechten. Als het al moeilijk is, zoekt ze naar manieren om voorbij de negativiteit te komen en gaat ze op zoek naar het belang van het kind. Martine is de moeder van twee jonge kinderen. Ze begrijpt hoe je kinderen je eerste prioriteit zijn.

 Leonie Schipper-Heikens
Leonie Schipper-HeikensAdvocaat

mr. L.L. Schipper-Heikens is in juni 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Na haar afstuderen is mr. Heikens fulltime gaan werken als juridisch medewerker bij verschillende advocatenkantoren, waar zij veel ervaring heeft opgedaan in het familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Sinds april 2018 werkt zij in nauw samen met mr. Wernsen haar familierechtpraktijk. Sinds 1 juli 2019 zijn zij beiden werkzaam bij Versteegh Advocaten. Leonie wordt door haar collega's gewaardeerd om haar vastberaden en gedegen aanpak.

Logo Versteegh Advocaten

Martine Wernsen is ook geregistreerd op www.carefulchildrelocation.com.

Dit is een website die zij heeft opgezet om meer informatie te geven over en kinderverhuizing en (het voorkomen van) internationale kinderontvoering.

Wie we aanbevelen

Deepa Kakkar
Deepa KakkarLevenscoach

Deepa is een expat moeder, die bij haar familie in Den Haag woont. Ze coacht mensen met verschillende problemen, met als doel dat al haar klanten hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Ze kan u helpen om te gaan met levensveranderende gebeurtenissen, zoals echtscheidingen en internationale verhuizingen. Ze is zeer nuchter en gemakkelijk te benaderen zonder enige verplichting voor de lange termijn. Ze gebruikt FaceTime om in contact te komen met haar klanten van over de hele wereld. We waarderen Deepa voor haar vriendelijkheid, haar klasse en haar positieve geest.