Kan ik in Nederland scheiden?

MARTINE WERNSEN

Family Lawyer The Hague
Advocaat en bemiddelaar

Al 19 jaar ben ik werkzaam als advocaat. Sinds 2022 werk ik onder de naam Familierechtadvocaat Den Haag. Ik sta vooral expats bij die in Nederland wonen of waarvan het kind of de ex-partner in Nederland woont.

Ik heb gewerkt aan zaken van familierecht en jeugdrecht, alsmede strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Momenteel werk ik alleen als advocaat of bemiddelaar in familierechtelijke zaken.

In het bijzonder schrijf ik echtscheidingsconvenanten en ouderschapsplannen. Vaak hebben partijen al goede ideeën over hoe zij de toekomst willen vormgeven en help ik hen met de laatste details. Soms hebben partijen geschillen waar ze niet uitkomen en kan ik met mijn ervaring partijen helpen om tot een oplossing te komen.

Ook help ik ouders die met hun kind willen verhuizen, of die toestemming van de andere ouder of de rechtbank vragen voor een vakantie met een kind, of toestemming voor het verkrijgen van een paspoort voor een kind. Ik kan ouders bijstaan bij het maken van een goede (internationale) omgangsregeling of (internationaal) ouderschapsplan.

In een geval van ouderlijke kinderontvoering kunt u contact met mij opnemen voor advies of om een terugkeerprocedure te starten bij de rechtbank Den Haag, in Nederland. U kunt meer lezen over dit onderwerp op www.carefulchildrelocation.com.

Als de communicatie niet langer constructief is....
sta me toe te bemiddelen.

Als u meer wilt lezen over de internationale verhuizing van kinderen, bezoek dan de website Carefulchildrelocation.com.

Deze website geeft informatie over:

  • internationale omgangsregelingen,
  • internationale ouderschapsplannen,
  • toestemming krijgen om te verhuizen,
  • voorkomen dat de andere ouder verhuist,
  • kinderontvoering,
  • de 6 verweren in kinderontvoeringszaken

en nog veel meer!

Verhuizen met kinderen:
hoe u kinderontvoering kunt voorkomen