WIE WIJ ZIJN

Wij zijn een klein gespecialiseerd advocatenkantoor, dat uw familierechtelijke zaken met de grootste zorg en respect behandelt. Wij begrijpen dat uw zaak voor u van het grootste belang is. Het kan uw leven en dat van uw geliefden sterk beïnvloeden. Daarom is uw zaak ook voor ons van groot belang, vanaf het begin, totdat we uw doelen hebben bereikt.

WAT WE DOEN

Wij adviseren onze cliënten bij complexe (internationale) familierechtelijke vraagstukken, zoals echtscheiding, verdeling van het huwelijksvermogen (inclusief bedrijven en buitenlandse eigendommen), huwelijksvoorwaarden, (internationale) adoptie, voogdijregelingen, internationale kinderontvoering, vaststelling of ontzegging van het vaderschap, partneralimentatie, alimentatie, alimentatie en straatverbod bij huiselijk geweld.

VOOR WIE WE WERKEN

Wij werken zowel voor lokale (Nederlandse) burgers als voor buitenlandse personen die advies of vertegenwoordiging in de rechtbank nodig hebben met betrekking tot familierechtelijke kwesties, zoals expats of mensen die eerder in Nederland hebben gewoond en nog steeds (juridische) banden met het land hebben. Wij behartigen de belangen van (internationale) ondernemers met betrekking tot de verdeling van eigendommen, alimentatie en alimentatieregelingen, omgang met en voogdij over de kinderen, inclusief (vermeende) kinderontvoeringszaken.

Als u meer wilt lezen over internationale verhuizing van kinderen, kunt u de website bezoeken Carefulchildrelocation.com.

Hier kunt u lezen over:

  • internationaal bezoek,
  • internationale ouderschapsplannen,
  • om toestemming te krijgen om te verhuizen,
  • waardoor de andere ouder niet kan verhuizen,
  • ontvoering van kinderen,
  • de 6 verweermiddelen in zaken van kinderontvoering

en nog veel meer!

Kinderontvoering
Alle informatie die u nodig heeft

Lees meer

ONS TEAM

Martine Wernsen

Advocaat

Leonie Schipper-Heikens

Advocaat

Twijfels over uw juridische situatie?
Wacht niet, roep een expert op.

Contact opnemen